Kallion Vasemmistolle uusi johto

Kallion Vasemmisto valitsi syyskokouksessaan uuden puheenjohtajiston. Puheenjohtajaksi kokous valitsi Mikko Jokion, 38-vuotiaan mielenterveysduunarin Hermannista. Hän toimii luottamusmiehenä ja on jäsenenä vapaaehtoistyön neuvottelukunnassa. Varapuheenjohtajaksi valittiin Noora Laak, 27-vuotias arkkitehtiopiskelija ja Kallion Vasemmiston hallituksen jäsen.

– Kallion Vasemmisto on Helsingin suurin puolueosasto, ja meillä on alueella paljon symppaajia. Meidän tulee näkyä enemmän sekä kaduilla että sosiaalisessa mediassa. Meidän on muistettava kaikki niin laitapuolenkulkijat kuin keskiluokkaiset kalliolaiset. Kallion Vasemmistossa on kyse yhdessä tekemisestä, kertoi Jokio puheenjohtajaehdokastentissä.

Poliittisesta tilanteesta syyskokouksessa alusti Silvia Modigin avustaja Mia Haglund. Keskustelua syntyi erityisesti kaupungin investointikaton ja -suunnitelman toimivuudesta pitkällä tähtäimellä. Suunnitelmassa näkyy Vasemmistoliiton panos ennen kaikkea joukkoliikenne- ja liikuntapanostuksissa, Kruunuvuoren silta -hankkeessa sekä opetustoimen investoinneissa.

Yhden paikan saaminen europarlamenttiin koettiin kokouksessa realistiseksi vaihtoehdoksi, ja ehkä toisenkin, jos kampanjaan saadaan samanlainen tekemisen meininki kuin kunnallisvaaleissa. Kallion osasto odottaa jo innokkaana vaalikampanjan jalkauttamista.

Tiedote julkaistu Kansan uutiset verkkolehdessä 19.9.2013