Kallion Vasemmiston ehdokkaat Helsingin Vasemmistoliiton piirihallitukseen

Kallion Vasemmisto ylpeänä esittää Helsingin Vasemmiston piirihallitukseen voimakaksikkoa Aila Pervonsuo – Mira-Veera Auer. Piirihallitus valitaan syyspiirikokouksessa lauantaina 28.11 Vartiokylän työväentalolla.

 

Aila Pervonsuo, 64-vuotias eläkkeellä oleva toimittaja ehdolla Helsingin Vasemmiston piirinhallitukseen.

Liityin Kallion Vasemmistoliittoon 2011 ja sen johtokuntaan kuulun nyt neljättä vuotta. Olen myös osaston taloudenhoitaja. Kuulun lisäksi Vasen-lehden toimituskuntaan. Hakaniemen torin teltalla olen jo vuosia ollut lähes joka kerta materiaalia jakamassa ja ihmisten kanssa keskustelemassa. Vaalityössä olen ollut aktiivisesti mukana, ja eduskuntavaaleissa 2015 toimin Paavo Arhinmäen vaalikampanjapäällikkönä.

Piirihallitukseen olen kuulunut vuonna 2015 vain varajäsenenä mutta osallistunut lähes jokaiseen kokoukseen. Uudessa piirihallituksessa minua kiinnostaa työryhmä ”Tapahtumat ja koulutus”. Sen tarkoituksena on mm. järjestää matalan kynnyksen koulutusta uusille jäsenille, kehittää osastojen tapahtumakäytäntöjen yhtenäistämistä ja järjestää osastojen yhteistapaamisia.

 

Mira-Veera Auer, 29-vuotias vasemmistolainen työläisaktivisti ehdolla Helsingin Vasemmiston piirihallitukseen.

Uskon, että Helsingin Vasemmisto tarvitsee nuoria kehittämään toimintaa eteenpäin. Me vasemmistolaiset nuoret, tulemme tekemään lopulta maailmasta paremman paikan elää. Tämä tapahtuu nähdäkseni hyvän yhteistyön ja avoimen sekä innostavan toiminnan kautta. Haluan olla luomassa Helsingin Vasemmiston toimintaan avointa ja osallistavaa sekä aktiivista vasemmistolaista työväenluokan kulttuuria.

Köyhyys ja ihmisten syrjäyttäminen ovat asioita, jotka koskettavat minua syvästi. Olen oikeudentuntoinen ja ihmisoikeuksiin liittyvät teemat ovat olleet minulle tärkeitä läpi elämäni. Ihmisoikeuksilla tarkoitan sekä universaaleja, että konkreettisia säällistä elämää turvaavia palveluita ja rakenteita. Katson, että yhteiskunnan tulee rakentua ihmisiä varten ja tulisi kysyä päätöksiä tehdessä onko jokin asia oikeudenmukaista sen sijaan, että kysymys kuuluu onko yhteiskunnalla varaa.

Helsingin Vasemmistoliiton tulee olla aktiivinen, ketterä ja vasemmistolaista toimintaa esimerkillisesti avaava. Meidän tulee olla edelläkävijöitä hyvän toimintakulttuurin luomisessa sekä uusien polvien kouluttamisessa vasemmistolaiseen arvomaailmaan ja arvomaailmamme tuomisessa yhteiskunnalliseen keskusteluun mukautumisen sijasta tilan ottamisella.

Luottamustehtäviäni mm. ammattiosastoni PAM Helsingin Kauppatyöntekijät ry. os.001 johtokunnan jäsen, PAM Palvelualojen ammattiliiton valtuuston1.varajäsen, PAM Helsinki-Uusimaa toimintaryhmän jäsen, Helsingin Sosiaalinen Oikeudenmukaisuus ry puheenjohtaja.

Harrastuksiani ovat liittox blogin kirjoittaminen, järjestötoiminta sosiaalisten oikeuksien saralla sekä ay-liikkeessä. Itsepuolustuslaji Hapkidossa olen suoriutunut oranssin vyön tasolle.

Mira-Veera Auer

Mira-Veera Auer