Kallion Vasemmiston kulttuuri-ilta

Millaista on vasemmistolainen kulttuuripolitiikka? Kuinka koronaepidemia on vaikuttanut kulttuurialaan ja mitä Helsingin kaupunki voisi tehdä alan toimijoiden tilanteen helpottamiseksi? Kuinka kaupungin avustuksia taide- ja kulttuurielämälle voitaisiin kehittää ja miten kulttuuri saataisiin paremmin kaikille saavutettavaksi, esimerkiksi kotikaupunginosasta tai yhteiskuntaluokasta riippumatta? Millaisia kulttuuripoliittisia unelmia neljällä kuntavaaliehdokkaalla on?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsimme vastauksia Kallion Vasemmiston järjestämässä Politiikkaa virtuaalibaarissa: Kallion vasemmiston kulttuuri-ilta -tapahtumassa, johon osallistuvat neljä Helsingin vasemmistoliiton kunnallisvaaliehdokasta:

Minja Koskela on 33-vuotias musiikin ja yhteiskuntatieteiden maisteri, pitkän linjan tasa-arvoaktivisti, kirjailija ja vasemmistoliiton poliittinen asiantuntija.

Feniks Willamo on 28-vuotias helsinkiläinen keikkabuukkaaja ja musiikkialan yrittäjä, joka toimii agenttina All Day Agencylla ja vaikuttaa tämän lisäksi myös itse DJ:nä ja muusikkona.

Salla Viitanen on kohta 30 v juristi ja FM (musiikkitiede). Salla on valmistunut myös Helsingin konservatoriosta muusikoksi sekä työskennellyt niin musiikkikustantamossa kuin festivaaleillakin.

Kimmo Nurminen on pitkän linjan kulttuurialan työläinen. Kesällä pyöreät 50-v täyttävä Nurminen tunnetaan tapahtumajärjestämisen lisäksi muun muassa edesmenneen Sue-lehden päätoimittajana. Kallion Vasemmistoliiton tuore puheenjohtaja nauttii monimuotoisesta kulttuurista etenkin keikkojen muodossa.

Tapahtuma järjestetään etäyhteyksin ja linkki Zoom-kokoukseen jaetaan FB-tapahtumassa lähempänä ajankohtaa. Tervetulleita ovat kaikki vasemmistolaisesta politiikasta kiinnostuneet! Tapahtumassa noudatetaan vasemmiston turvallisemman tilan periaatteita (https://vasemmisto.fi/vasemmiston-turvallisemman-tilan…/). Jos et kunnioita periaatteita tai toimi niiden mukaisesti, sinut voidaan poistaa tapahtumasta.