Käsityöaktivismityöpaja

Tervetuloa Kallion Vasemmiston ja KSL-opintokeskuksen käsityöaktivismityöpajaan tiistaina 17.11. klo 18-20. Tapaamme KSL:n toimistolla osoitteessa Lintulahdenkatu 10, 4 krs.

Työpajassa KSL:n kulttuurituottaja Jutta Lithovius kertoo meille käsityöaktivismista ja pääsemme ohjatusti tekemään Jalanjälkeni- käsityöaktivismiteokset. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta käsitöistä tai aktivismista, oma kiinnostus riittää.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tämän linkin kautta: https://webropol.com/s/kallionvasemmistokasityoaktivismi

Mukaan mahtuu kahdeksan osallistujaa. Varmista siis paikkasi ilmoittautumalla pian! Muista perua oma ilmoittautumisesi ajoissa jos et pääsekkään paikalle.

Tapahtumassa on tarjolla pientä purtavaa.

Jalanjälkeni-kampanja on vuonna 2020 aloitettu käsityöaktivismikampanja, jonka tarkoituksena on käsityöaktivismin keinoin herättää ihmisiä pohtimaan miten erilaisilla valinnoilla ja päätöksillä voidaan vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen ja maapallon hyvinvointiin. Lue lisää kampanjasta täältä: https://www.ksl.fi/kulttuuriaktivismia/jalanjalkeni/

Tulethan paikan päälle vain terveenä. Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, jotta voimme huolehtia turvaväleistä. Tilassa on käsienpesumahdollisuus. Käsidesiä ja kasvomaskeja on saatavilla.