Uusien ilta

Uusien ilta
ke 11.3. Klo 18-20 New Co. Cafe, Ensi linja 1.

Hei sinä, joka haluat toimia työntekijöiden, vähemmistöjen, luonnon ja elävän kaupunkikulttuurin puolesta omalla tavallasi. Ärsyttääkö kalliit vuokrat ja kasvisruokakeskustelut? Ahdistaako ilmastonmuutos? Haluaisitko keskittyä ideoimaan parempaa punavihreää tulevaisuutta? Tule tapaamaan muita kaltaisiasi Kallion Vasemmiston uusien iltaan. Olemme Helsingin suurin Vasemmiston puolueosasto ja haluamme, että sinä tulet mukaan joukkoomme.

Tule paikalle omana itsenäsi, et tarvitse aikaisempaa kokemusta puolue- tai järjestötoiminnasta.

Uusien ilta on suunnattu uusille jäsenille, vanhoille jäsenille jotka haluavat tutustua toimintaan paremmin tai aktivoitua tauon jälkeen sekä heille, jotka eivät ole vielä jäseniä mutta ovat kiinnostuneita toiminnasta. Uusien illassa kerrotaan Kallion Vasemmiston toiminnasta, tutustutaan toisiimme ja syödään vegaanisia tarjoiluja.

Paikka:

New Co. Cafe, Ensi linja 1.
Rakennus sijaitsee Helsingin Kaupunginteatteria vastapäätä. Lähin metropysäkki luoksemme on Hakaniemi. Raitiovaunuilla 3 ja 9 pääset Kallion virastotalo-pysäkille, josta kävelyä n. 650m. Sisäänkäynti on sisäpihan puolella.

Esteettömyystiedot: tilaan on pääsy pyörätuolilla. Tilassa on inva wc. Mikäli tarvitset lisätietoja tai sinulla on joitakin erityistarpeita jotka vaikuttavat osallistumiseesi, voit olla meihin yhteydessä: info@kallionvasemmisto.fi

Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita: https://vasemmisto.fi/vasemmiston-turvallisemman-tilan-periaatteet/

Iloittaudu mukaan Facebookissa.